Radio 538   Q music   Sky radio   BNR   Eldora FM Efteling   Radio538 Happy music radio   Radio Amerika 4everradio    Radio10 Radio Alaaf   100procent
Internetradionieuws

Iedereen aan de schijt door klimaatverandering. We gaan allemaal dood.

Wc papier

Angsporno ten top!

Angstaanjagende diarreepocalyps door klimaatverandering. Dreigende ondergang. Ontdek het duistere lot van een wereld aan de schijt. Iedereen dood.

We zijn volgend jaar allemaal dood en leeggescheten als ik het mag geloven.
In een wereld waar de logica met niet meer bestond en gezond verstand vermist werd, ontvouwde zich een kosmische komedie waarin diarree de hoofdrol speelde, allemaal dankzij niemand minder dan... klimaatverandering!
Alsof de arme aarde niet al genoeg te verduren had met smeltende ijskappen en temperatuurpieken, besloot de diarree om uit de schaduwen van de spijsvertering te treden en een ster te worden aan het firmament van klimaatverrassingen.


Hart van Nederland op SBS6 doet vrolijk mee met het propaganderen van angst.
Te midden van deze doldwaze wereld ontving het Amsterdam UMC een financiële meteorietregen van miljoenen euro's om de naderende diarreepocalyps te bezweren.
Omdat natuurlijk, in een wereld waar regen, overstromingen en droogte niet alleen het landschap transformeren, maar ook diarree naar ongekende hoogten stuwen, is geld de enige logische oplossing, toch?

En laten we even stilstaan bij de helden van dit gevecht tegen diarree: kinderen, ouderen en zieken.
Alsof zij nog niet genoeg aan hun hoofd hadden met huiswerk, belastingen en de zoektocht naar de afstandsbediening.
Voorstelbaar is het idee dat kinderen nu moeten opgroeien in een wereld waarin hun grootste vrees niet langer een monster onder het bed is, maar een onvoorspelbaar klimaat dat dol is op het promoten van darmproblemen.

Met een overdonderende jaarlijkse bodycount van ruim 500.000 sterfgevallen blijkt diarree de ongekroonde koning onder de kinderziekten te zijn.
Move over mazelen, diarree is nu klaar om de troon over te nemen en een regeerperiode te starten die gekenmerkt wordt door toiletpapier-tekorten en angstige toiletbezoeken.
Alsof het redden van de planeet niet alleen draait om het beschermen van ijsberen, maar ook om het voorkomen van een toiletpapierapocalyps!
Wat nog ontbreekt in dit absurde schouwspel is een wereldwijde diarreecampagne, compleet met lock-downs en slogans zoals: "Red de planeet, stop de diarree!"

Natuurlijk, laten we niet vergeten dat dit verhaal compleet belachelijk is, omdat het idee dat diarree direct gelinkt is aan klimaatverandering ronduit absurd is.
Maar, in de echte wereld, herinneren we ons dat klimaatverandering serieuze gevolgen heeft en het is van cruciaal belang om serieus te blijven en gezamenlijk de uitdagingen aan te pakken.
Alleen dan kunnen we een toekomst tegemoet zien waarin onze grootste zorg niet langer een komische draai aan klimaatproblemen is, maar een gezonde en duurzame planeet voor ons allemaal.


Mc Donalds Nederland

Vooruitziende blik.
Een sinister verhaal over een naderende apocalyptische dreiging.
Een dreiging die niet uit de schaduwen van een donkere straat kwam, maar uit de meest onverwachte hoek: diarree. Ja, je leest het goed, diarree, de ogenschijnlijk onschuldige kwaal, zou de wereld op zijn grondvesten doen schudden en lock-downs van epische proporties teweegbrengen.
Ineens, als een donderslag bij heldere hemel, kondigden duistere profetieën aan dat een golf van oncontroleerbare diarree de mensheid zou overspoelen.
En niet zomaar een mild gevalletje buikloop, nee, een angstaanjagende diarreepocalyps die zelfs de stoerste toiletpapierhamsteraars zou doen huiveren.
Waarom deze angstaanjagende voorspelling? Het schijnt dat duistere krachten in de darmflora zich begonnen te roeren, samenspannend met onheilspellende bacteriën en parasieten om een angstaanjagende alliantie te vormen.
Het onzichtbare leger van darmgedrochten groeide gestaag, klaar om een wereldwijde aanval te lanceren op darmen overal ter wereld.
Terwijl de dreiging zich verspreidde, sijpelde het gerucht door dat regeringen over de hele wereld zich voorbereidden op een totale lock-down.
Straten zouden verlaten worden, restaurants gesloten, en niet vanwege een pandemie, maar vanwege de angstaanjagende diarreepocalyps die elke openbare sanitaire voorziening in een onheilspellende zone van gevaar zou veranderen.
De angst greep de harten van de mensen en paniek verspreidde zich sneller dan een virulente darmbacterie.
Toiletpapier werd schaarser dan goud, en iedereen die niet in het bezit was van een bunkerachtige badkamer met een voorraad wc-rollen die kon concurreren met Fort Knox, vreesde het ergste.

Mensen fluisterden over geheime ondergrondse toiletten, waar de weinige overgebleven rollen wc-papier bewaakt werden door geharde toiletwachten.
Een elitegroepje toiletpapierhoarders vormde een clandestiene gemeenschap, uitgerust met geheime handdrukken en passwords om toegang te krijgen tot de laatste wc-rolforten.
Zo naderden de gevreesde diarree lock-downs, waar de straten niet leeg zouden zijn vanwege een onzichtbaar virus, maar vanwege de angst voor een onbeheersbare uitbarsting van darmonheil.
Mensen leefden in constante vrees voor het onvermijdelijke geluid van een rommelende maag dat het begin van de diarreepocalyps zou aankondigen.
En zo eindigt deze angstaanjagende vooruitziende blik met een waarschuwing aan degenen die durven te lachen met het idee van diarreeproblemen.
Want wie weet, misschien zijn diarree lock-downs wel dichterbij dan we denken, en de wereld zal moeten buigen voor de kracht van darmgedrochten die overal toeslaan!

Spreuk:

Chocolade eten lost niets op, een appel ook niet!

Lees ook:

Top radio

Florida radio Rotterdam Fm 102.2 Mhz.

Internetradio palmDAB+, FM en internetradio DABCARRADIO:-
Deze website is niet bedoeld voor mensen met verminderde lichamelijke, zintuigelijke of geestelijke vermogens of die gebrek aan ervaring of kennis hebben, tenzij iemand die verantwoordelijk is voor hun welzijn en hun heeft uitgelegd hoe de website te interpreteren.
Het waarheidsgehalte op deze website is tussen 0 en 100 procent.
Sommige verhalen zijn satire of berusten puur uit frustratie, fantasie of de keiharde waarheid.
Foto´s zijn met zorgvuldigheid geplaatst.
Indien u een opmerking heeft over een foto of bericht neem contact op via ons contactformulier en wij zullen deze verwijderen.
Lees ook over
Contact

G.J. de Jonghweg Rotterdam

069666

contact@happy-music-radio.com

In de spotlight
Olympia radio
Welkom bij DabCarRadio, de enige plek waar we je meenemen naar het radiogebeuren.
Terug naar de tijd toen men nog veilig over straat kon, een huis kon huren zonder een tweede hypotheek te hoeven afsluiten, de verwarming kon aanzetten zonder te vrezen voor je energierekening, en bovenal, een tijd waarin Rutte, Kaag, Klaus Schwab en Paternotte nog niet in de buurt waren om de boel op stelten te zetten!

© DabCarRadio. Internetradio, Dab+, muziek en media nieuws. Design by M, Schuifmaat