Radio 538   Q music   Sky radio   BNR   Eldora FM Efteling   Radio538 Happy music radio   Radio Amerika 4everradio    Radio10 Radio Alaaf   100procent
Internetradionieuws

♬ Bert Haandrikman van NPO radio 5 geilt op Phil Collins

Bert Haandrikman

Bert Haandrikman NPO Radio5

Titel: Bert Haandrikman, DJ van NPO Radio 5, zorgt voor levendige ochtenden met een gevarieerde mix van muziek. Ontdek de muzikale reis, zelfs als Phil Collins de show steelt.
Introductie:
In de wereld van de Nederlandse radio is Bert Haandrikman een bekend gezicht, of beter gezegd, een bekende stem.
Als radio dj bij NPO Radio 5 zorgt hij samen met Phil Collins dagelijks voor een vrolijke start van de ochtend.
Met zijn kenmerkende stijl en gezellige programma weet hij luisteraars te boeien en te vermaken.
We duiken even snel in het leven en de carrière van Bert Haandrikman en bekijken we wat zijn radioprogramma zo uniek maakt.
Bert Haandrikman's Ochtendshow op NPO Radio 5:

Bert Haandrikman begroet zijn luisteraars elke ochtend op NPO Radio 5 met een glimlach en een dosis positieve energie.
Zijn ochtendshow staat bekend om zijn gezellige sfeer en de diverse muziekselectie die hij presenteert.
Helaas is er elke dag Phil Collins te horen.
Daarnaast worden uisteraars getrakteerd op een mix van klassiekers en eigentijdse hits, waardoor de ochtend vrolijk en dynamisch begint.


Mc Donalds Nederland
Echter, zoals bij elk radioprogramma, zijn er ook geluiden van ongenoegen.
Sommige luisteraars hebben hun bedenkingen bij de keuze van Bert Haandrikman om regelmatig nummers van Phil Collins te draaien.
Voor velen is deze muzikale toevoeging een doorn in het oor, omdat Phil Collins op talloze zenders te horen is.
De kritiek is niet mals, en velen worden 'doodziek' van de constante aanwezigheid van deze artiest in de ochtendshow.

Phil Collins: Een Veelbesproken Gast: Phil Collins, met zijn kenmerkende stem en uitgebreide muzikale oeuvre, heeft wereldwijd vele fans.
Echter, zoals elk artiest, is niet iedereen fan van zijn werk.
Sommige luisteraars van Bert Haandrikman's ochtendshow uiten hun frustratie over de herhaalde blootstelling aan Phil Collins.
Deze discussie roept vragen op over de rol van populaire artiesten in radioprogramma's en hoe DJ's omgaan met de diverse smaken van hun luisteraars.

De Magie van de Ochtend met Bert Haandrikman:
Ondanks de controverse rond Phil Collins blijft de ochtendshow van Bert Haandrikman een populair programma op NPO Radio 5.
Zijn vermogen om een positieve sfeer te creëren en luisteraars te laten glimlachen is onmiskenbaar.
Het vrolijke karakter van de ochtenduitzending staat in schril contrast met sommige andere radioprogramma's die mogelijk minder goed aansluiten bij de wensen van de luisteraars.

Vergelijking met Bert Bert Kranenbarg in de Middag: In de middag neemt Bert Kranenborg het stokje over op NPO Radio 5, maar niet iedereen is even enthousiast over zijn programma.
Sommige luisteraars geven de voorkeur aan de ochtendshow van Bert Haandrikman en schakelen uit zodra Bert Kranenbarg begint.
Dit kinderachtige radioprogramma van Bert Kranenborg wordt versterkt door iritante kinderstemmetjes.
Buiten deze stemmetjes krijgt men het gevoel dat Bert zelf ook nog kind is met kinderachtige af en aankondigingen.
Nee ik luister dan nog liever naar een podcast van Bassie&Adriaan.
Dit roept vragen op over de diversiteit van het zenderaanbod en hoe radiozenders kunnen voldoen aan de uiteenlopende smaken van hun publiek.

Conclusie: Bert Haandrikman's ochtendshow op NPO Radio 5 blijft een baken van vrolijkheid voor velen, ondanks de discussies over de muziekkeuzes.
De rol van een radiopresentator gaat verder dan alleen muziek; het gaat om het creëren van een beleving die aansluit bij de luisteraars.
Hoe controversieel ook, de keuzes van Bert Haandrikman dagen uit en inspireren tot discussie, wat aantoont dat radio meer is dan alleen geluidsgolven; het is een cultureel fenomeen dat emoties en meningen kan oproepen.
Gelukkig praat ij met zijn eigen stem en niet zoals Jeroen van Inkel die met een hete aardappel in zijn keel presenteerd. Deze is blijven hangen in de begin jaren 80.

Energie

Top radio

Florida radio Rotterdam Fm 102.2 Mhz.

Internetradio palmDAB+, FM en internetradio DABCARRADIO:-
Deze website is niet bedoeld voor mensen met verminderde lichamelijke, zintuigelijke of geestelijke vermogens of die gebrek aan ervaring of kennis hebben, tenzij iemand die verantwoordelijk is voor hun welzijn en hun heeft uitgelegd hoe de website te interpreteren.
Het waarheidsgehalte op deze website is tussen 0 en 100 procent.
Sommige verhalen zijn satire of berusten puur uit frustratie, fantasie of de keiharde waarheid.
Foto´s zijn met zorgvuldigheid geplaatst.
Indien u een opmerking heeft over een foto of bericht neem contact op via ons contactformulier en wij zullen deze verwijderen.
Contact

G.J. de Jonghweg Rotterdam

069666

contact@happy-music-radio.com

In de spotlight
Olympia radio
Welkom bij DabCarRadio, de enige plek waar we je meenemen naar het radiogebeuren.
Terug naar de tijd toen men nog veilig over straat kon, een huis kon huren zonder een tweede hypotheek te hoeven afsluiten, de verwarming kon aanzetten zonder te vrezen voor je energierekening, en bovenal, een tijd waarin Rutte, Kaag, Klaus Schwab en Paternotte nog niet in de buurt waren om de boel op stelten te zetten!