Radio 538   Q music   Sky radio   BNR   Eldora FM Efteling   Radio538 Happy music radio   Radio Amerika 4everradio    Radio10 Radio Alaaf   100procent
Internetradionieuws

Eddy Keur na grote vriend Ruud.

Eddy Keur

Eddy Keur!

Eddy Keur gaat op bezoek bij zijn goede vriend Ruud de Wild.

Ontdek meer over hun bijzondere vriendschap.In een epische radiotransformatie die de Nederlandse radiogolven doet schudden, maakt Eddy Keur, een veteraan van het radiolandschap, een sensationele overstap van 3FM naar NPO Radio 2.
De 65-jarige radioguru, die dit jaar zijn indrukwekkende 40-jarige jubileum in de branche viert, verplaatst zijn vrijdagmiddagshow "Keur In De Middag" naar het NPO Radio 2-platform.

Wat deze verandering nog sprankelender maakt, zijn de geruchten over een ijzige verhouding tussen Keur en zijn grote vriend Ruud de Wild, die het tijdslot vóór hem bezet.
De reden voor hun schijnbare vete?
De zelfingenomenheid van Ruud de Wild, die volgens insiders een "eng ventje" zou zijn.
Het lijkt erop dat deze twee radiozwaargewichten niet bepaald elkaars grootste fans zijn.

Opmerkingen van Keur op zijn X-account suggereren ook dat hij de stekker uit 3FM zou willen trekken.
Volgens hem kost deze zender te veel belastinggeld en bereikt het niet de gewenste jonge doelgroep.
"Geen zorgen, radio kan nog steeds deel uitmaken van een nieuw breed online platform," voegt hij er met een vleugje humor aan toe, alsof hij de NPO een knipoog geeft.

De veranderingen beperken zich niet tot het wisselen van de wacht op vrijdagmiddag.
Er wordt gefluisterd dat Powned een deel van de vrijgekomen uren op 3FM zal overnemen, terwijl Barend en Benner vanwege hun succesvolle prestaties hun middagradio-uren uitbreiden van 4 naar 5 dagen per week.
Zendermanager Peter de Vries van NPO Radio 2 is vol lof over de behendigheid waarmee de veranderingen zijn doorgevoerd.
"De schakelsnelheid, flexibiliteit en loyaliteit verdienen een groot compliment," verklaart De Vries, terwijl hij de omroepen, dj's, redacteuren en producers prijst.
Vanaf 29 januari krijgt de luisteraar een nieuw line-up op NPO Radio 2 voorgeschoteld. Emmely de Wilt, Morad El Ouakili en Desiree van der Heiden betreden het avondtoneel. Op vrijdagmiddag worden de microfoons dan overgedragen aan de immer charismatische Eddy Keur, gevolgd door Jeroen van Inkel en Jasper de Vries.
Met deze grootschalige radiowissel lijkt NPO Radio 2 zich voor te bereiden op een frisse start, terwijl de Nederlandse radioscene eens te meer laat zien dat achter de microfoons ook wel eens een komisch melodrama kan afspelen.
De radio is duidelijk meer dan alleen geluidsgolven; het is een rollercoaster van humor, ego's en onverwachte wendingen.

DabCarRadio nieuws

Energie

Top radio

Florida radio Rotterdam Fm 102.2 Mhz.

Internetradio palmDAB+, FM en internetradio DABCARRADIO:-
Deze website is niet bedoeld voor mensen met verminderde lichamelijke, zintuigelijke of geestelijke vermogens of die gebrek aan ervaring of kennis hebben, tenzij iemand die verantwoordelijk is voor hun welzijn en hun heeft uitgelegd hoe de website te interpreteren.
Het waarheidsgehalte op deze website is tussen 0 en 100 procent.
Sommige verhalen zijn satire of berusten puur uit frustratie, fantasie of de keiharde waarheid.
Foto´s zijn met zorgvuldigheid geplaatst.
Indien u een opmerking heeft over een foto of bericht neem contact op via ons contactformulier en wij zullen deze verwijderen.

Contact

G.J. de Jonghweg Rotterdam

069666

contact@happy-music-radio.com

In de spotlight
Olympia radio
Welkom bij DabCarRadio, de enige plek waar we je meenemen naar het radiogebeuren.
Terug naar de tijd toen men nog veilig over straat kon, een huis kon huren zonder een tweede hypotheek te hoeven afsluiten, de verwarming kon aanzetten zonder te vrezen voor je energierekening, en bovenal, een tijd waarin Rutte, Kaag, Klaus Schwab en Paternotte nog niet in de buurt waren om de boel op stelten te zetten!