DAB+. Radio. Nieuwsfeiten, Wetenschap, Internetradio, politiek en aanbiedingen van dab car radio´s.

Kaag vliegt uit.

Vlag kan uit.

Sinterklaas:-
Minister Kaag, de onvermoeibare geldbrenger naar onze "vrienden" in den vreemde, heeft Nederland in een aandoenlijk verhaal van vrede, stabiliteit, en rinkelende kassa's voor bevriende landen veranderd.
Ze lijkt graag te spelen met ons zuurverdiende belastinggeld, dat met een glimlach wordt geïnvesteerd in ontwikkelingshulp, humanitaire avonturen en glitterende projecten in onderwijs, gezondheidszorg en economische escapades.
Alsof dat nog niet genoeg is, benadrukt Minister Kaag de kunst van internationale knuffeldiplomatie.
Ze verzekert ons dat onze vrijgevigheid in het belang is van de gehele wereld, alsof we de wereldkampioen van mondiale stabiliteit en wereldvrede zijn.
Helaas voor Minister Kaag is niet iedereen in het land onder de indruk van haar financiële vrijgevigheid.
Sommige landgenoten krabben zich op het hoofd en vragen zich af of die financiële bijdragen nu echt effectief zijn, terwijl anderen zich afvragen waar het belastinggeld precies naartoe gaat en of er een bonnetje is.
Laten we niet vergeten dat er altijd een oogje in het zeil wordt gehouden op de overheidsuitgaven door parlementaire en financiële instanties om ervoor te zorgen dat ons geld niet wordt uitgegeven aan diamanten colliers voor bevriende buitenlandse leiders.
Nu Minister Kaag afscheid neemt van de politiek, lijkt de partij D66 waarvan ze deel uitmaakt, te struikelen over haar eigen zetels.
Ze lijken zetels te verliezen in plaats van te winnen, en dat is niet hoe het politieke spel gespeeld zou moeten worden.
Het lijkt erop dat de politiek in Nederland een periode van onzekerheid en verandering tegemoet gaat, terwijl Minister Kaag zich opmaakt voor een nieuwe carrière buiten de politieke arena.
De komende maanden zullen ongetwijfeld worden gekenmerkt door politieke debatten en verschuivingen in de politieke landschapsspel, waarbij de politieke lotgevallen van D66 nauwlettend worden gevolgd door iedereen die geïnteresseerd is in de gang van zaken in Nederland.

Kaag